slide show

Träning

2012-02-29 | 15:17:43  | Kategori: Daily
Tja! Jag e påväg t centrum för att möta ellen, vi ska sen åka å träna sen sova över :) men visst är det sjukt nice väder ute? ;) jag går med öppen skinnjacka med bara t-skirt under och jag fryser inte! Älskar sommaren. Okej d e väl inte riktigt sommar än men jaja... Vi hörs sen, puss <3
1 kommentarer  

dag 7&8 :)

2012-02-29 | 13:40:01  | Kategori: Daily
<scriptid="_famebloggers_tracker_6918976"src="http://back.famebloggers.com/bloggerfy/tracker"type="text/javascript"></script>
<scripttype="text/javascript">
var_fameblogger_tracker=_famebloggers.get_tracker('6918976');
_fameblogger_tracker.set_size('131');
_fameblogger_tracker.set_tracker('3699480');
_fameblogger_tracker.track_pageview();
</script>
Dag 7 - Bild på dina favorit skor

Dock använder jag aldrig klackar ute, bara hemma typ ;)

Dag 8 - Smiket jag använder, och steg för steg när jag sminkar mig (i bilder)




1: först tar jag clearasil där jag har finnar


2: sen lägger jag denhär foundation/concealer på dom ställerna där huden är liksom "ojämn".


3: jag lägger puder i hela ansiktet och lite ner på halsen för att jag inte ska få rand. Sen tar jag en såndär "dutt-grej" och torkar bort där det blir ojämt.


4: när jag är färdig med huden så fixar jag ögonbrynen, förs borstar jag dom med en avtvättad mascara borste, sen fyller jag i dom med dendär pennan :)


5: jag använder för det mesta 3 stycken, men om jag inte orkar så använder jag bara den i mitten.


6: Svart ögonpenna från apoteket, sjukt bra faktiskt!

Ah, jag sminkar mej itne jätte mycket, men men :) d va d, nu ska jag stretcha ;) pussokram!

ni som var såå bra ett tag!

2012-02-29 | 09:40:52  | Kategori: Daily
ser ni ner-kurvan? :( ledsen Evelina..

vad händer?

2012-02-28 | 16:48:08  | Kategori: Daily
ststistiken e jätte dålig nu :( varför slutar in läsa? och kommentera? okej fine, ni har blivit mycket bättre på att kommentera, men ändå, klockan är över 4 och jag har bara 5 läsare.. Whats happening brooo´s? Hehe.. men nej seriöst, ni har vart jätte duktiga dom senaste dagarna, men nu ba, 5 läsare.. Not fun! bättra er!! ;)
Några videos :) Nästa, Paradise hotel tv6 play.. Puss <3

Vaccinering

2012-02-28 | 12:49:46  | Kategori: Daily
Tjaba, jag och Ellen ska iväg snart och vaccinera oss mot livmoderhals cancer, vi hörs senare! puss!

Jaha..

2012-02-28 | 09:42:27  | Kategori: Daily
Godmorgon..!
Hade tänkt ha en jätte mysig morgon och bara chilla och bada hemma och typ läsa boggar, blogga, facebooka.. Men sen så ringer min hemliga beundrare och säger att jag borde komma dit och bada och käka frukost istället.. Man ba jahapp.. Så nu har jag inte ens en halvtimma på mej, sen måste jag gå.  Fast det blir ju också nice..:)
Nu måste jag börja fixa mej, hade bäst, *love life* :D<3

Min dag + dag 6

2012-02-27 | 22:02:05  | Kategori: Daily
Tjatja! Min dag har vart rätt nice idag. Förs åkte jag till sjukhuset (okej inte jätte kul), men dom sa inte riktigt det jag ville, jag hoppades typ att det skulle vara bihåleinflammation så att jag kunde få penicilin så att det gick över tills imårån, men nej då, det var bara nåt lätt virus som skulle försvinna av sej själv, men jag fick alle fall nån konstig tablett som kan tydligen blir trött av.. så d blir mycket redbull, fast då skulle man få värsta kofeinkicken så d blir ju kul.. haha. :D Men sen efter det så åkte jag hem till Ellen, och vi drov vi till stan och solade, köpte lite grejer och såg på bio :) Shoo bre, bra film fast jag hatar filmer med dåliga slut, och ja den här hade väldigt dåligt slut.. MEn resten av filmen var ju bra ;)<3
Shoppingen:
Tröja från monki för 20 kronor, skynda fynda ;)
Jeans från Gina tricot
Oj vad den blev stor, men ah såhär såg jag ut idag :)
Nu ska jag titta på Medium, mitt älsklingsprogram samtidigt som jag käkar singoalla! :)
Dag 6 - Min familj
Orkar inte leta så länge efter bilder, men det där är från sommaren 2010 i Cypern.
Mamma: Min mamma heter Anitta, ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, vi har väl ganska bra "relation", jag kan inte snacka med henne om allt såklart, men ganska mycket, det är rätt skönt för vissa bråkar as mycket med sina morsor..
Pappa: Min pappa och jag bråkar väldigt ofta, han går mej fett lätt på nerverna, men jag tror att det är för att vi är så lika varandra,.. :P
Henri: Henri är min äldsta brorsa, han är 22. Han och jag bråkade jämt förrut, fast vi kommer fortfarande inte jätte bra överrens så vi bråkar ibland, fast man får typ tänka lite på vad man säger till honom, han har ganska kort stubin :P haha..:)
Petter: Petter är min andra brorsa, han är 19. Han och jag kommer sjuuukt bra överrens. Vi tycker lika om många saker och vi förstår varandra. Vi har typ alltid gjort det, så det är nice! :)
Ja, sen är det jag också, men det är ju mitt liv som jag bloggar om så ni vet ju en del om mig va? :) Jaja vi hörs antagligen imårån, kanske ikväll.. Puss igen!

veckans blogg

2012-02-27 | 12:26:58  | Kategori: Daily
är med och tävlar om veckans blogg på http://ssteffiii.blogg.se, sjukt söt tjej och jätte fin blogg! :) Gå in på hennes blogg!! :D<3

Godmorgon! + dagens planer ;)

2012-02-27 | 11:17:51  | Kategori: Daily
tjaba! Jag tror att min hjärna e ganska konstig. För alltid när jag har lov, eller sovmorgon i mer än två dagar, då börjar jag vakna mycket senare på morgonen än vanligt. För när det bara är helg så vaknar jag kring åtta, men nu idag så vaknade jag halv 10, så brukar det alltid vara.. det är lite skumt tycker jag.. hehe.. :D Ni ba I care? hehe..;)
nu sitter jag i alla fall och käkar frukost, jag ska till läkaren klockan ett för mamma tror att jag har bihåle-inflammation.. Sen ska jag träffa Ellen och vi ska åka och sola och sen ska vi på bio tror jag :) fast vi har mest snackat om det, men ja.. det är typ det som händer idag ;)
Gammal bild på mej och Ellen.. haha är det det där som kallas att bjuda på sej själv? :)<3
Borde jag ta med mej kameran idag så kan ni få lite bilder sen? your choise ;)
Pussokram!<3

Videosar

2012-02-26 | 19:51:06  | Kategori: Daily
Tjatja bloggen! Jag sitter och kollar på gamla videosar med mej och Ellen :) haha vi har haft mycket kul ändå ;)
Har massa fler också men det tar så sjuuukt lång tid att ladda upp, men om ni vill se fler så får ni väl säga det, så kan jag kanske ladda upp ändå ;)
Nu ska jag titta på tv å käka glass me mamma :) vi ska tjocka! ;) haha... Pussokram!

Semla :)

2012-02-26 | 17:10:07  | Kategori: Daily
Kom precis hem från träningen och ska kolla på film nu o käka semla :) nice, bloggar senare för nu mår jag fett dåligt, e sjuk osv.. jaja hörs sen puss!! :)

träffa ellen, träning + dag 5

2012-02-26 | 10:41:27  | Kategori: Daily
Ska gå nu mot stimmet och möta Ellen, vi ska dra på träning sen, fast båda e sjuka så vi ska bara kolla på, eller jag i alle fall.. :) kanske bloggar från mobilen lite där också, så ni kan ju hålla utkik ;)
Dag 5 - Vad jag tycker om storbloggarna
Kissie, Jag brukar läsa hennes blogg, men mest för att det är lite "kul". Asså no fence men hon ser ju inte bra ut. Men jag tycker ändå att hon är stark som står emot vad alla andra säger och hon e ju sig själv och så och det är ju bra :) Go Kissie!
Dessie, Hennes blogg var roligare att läsa förut under hennes "fjortis period" tycker jag. Fast hon ser ju mycket bättre ut nu och har skönare personlighet och så också, känner ju dock inte henne men av det hon skriver så verkar det så ;)
Paow, Vet inte riktigt vad jag ska skriva om henne. Hon har väl ett kul liv och en bra blogg. varken hiss eller diss :)
(Sarah Tjulander), Asså hon har ju drömhåret! Jag skulle döda för att få hennes hår. Seriöst vilken tjej vill inte ha det håret liksom? Och hon är så sjukt söt och så också :) Gilla!..

Nu ska jag dra iväg, hörs senare! puss<3

yaaayy :)

2012-02-26 | 08:29:36  | Kategori: Daily
Statistiken var jätte bra igår och ni var bra på att kommentera också! fortsätt så så får ni en gladare Evelina och en gladare roligare blogg! :D haha.. :)
Fast just nu så är jag SJUK och sitter och har ont i huvet och hostar.. Fan jag som ville träna idag, men jag är inte säker om jag ska göra det eller inte, asså jag vill men då kommer jag bara bli ännu sjukare :/ Jag vill bli frisk, det är lov liksom. Men ja vi får c ;)
Nu ska jag i alla fall käka frukost så jag får kolla hur jag mår sen.. :)
Hade bäääääst! :)<3
//E

Nattinatti

2012-02-25 | 23:15:43  | Kategori: Daily
Ska sova nu! vill verkligen bli frisk, det suger ju att vara sjuk på lovet, och jag vill verkligen kunna träna imårån.. Men antagligen inte, jag får väl sitta och kolla på.. :/ Men aja, who knows det kanske blir bättre över natten! man ska ju tänka positivt, right? ;) Haha.. med rätt inställning så ;)
hittade en kul liten grej på en blogg som jag läste,:
1 thing
2 do
3 words
4 you
I LOVE YOU!
Haha jag tyckte den var lite rolig ;) älskar verkligen min EGNA humor, sitter själv och garvar åt d ;) love life<3

Jaja, godnatt, ska verkligen försöka bli frisk nu! det här suger. Puss!
PS-Ni är ju bara bäst, min statistik stiger och stiger :) blir verkligen skiiiiiiiiiiiit glad! Forstätt så ;) 1000 pussar och kramar till er!<3

Melodifestivalen! + dag 4

2012-02-25 | 20:15:12  | Kategori: Daily
det började redan för 7 minuter sedan :( men jag ska bara lägga upp en bild till er först :)
På med onepice nu då och sen sjunka ner i soffan framför tv:n :) Hade bäst! <3
Dag 4 - Något jag inte skulle klara mig utan
det betyder ju en sak då antagligen, så antingen min data eller mobilen ;)

besöksreckord! :D

2012-02-25 | 19:09:03  | Kategori: Daily
Jag blir så sjuukt glad när jag får flera läsare!! just nu har jag dubbelt så många som jag hade igår, wiiiieee!! :) nice bajs,!
När ni tar er tid att gå in på min blogg så blir jag ännu gladare om ni kommenterar också! Det gör så mycket och det blir så mycket roligare att blogga också.. :D Men omg, besöksreckoord!
Pussar till eer!!<3 :)

Evelinas behöver lista!

2012-02-25 | 13:14:55  | Kategori: Daily
jag vill shoppa..! Shit asså det är så sjuukt mycket som jag behöver, jeans, vårjacka, tröjor/toppar, tights, leggings, mobil, perfymer, pierca naveln, slinga håret.. ah.. okej ganska många är väl såna som jag "vill ha" men vi säger att jag behöver, så bjuder mamma mera.. ;) haha.. :)
Nu ska jag börja klä på mej och fixa mej, om jag orkar.. Jag e sjuk liksom, det e synd om mej :) hehe.. men det håller i alla fall på att bli bättre nu tror jag.. :) niiice!
Puss och kram skumbanan!

Haha..

2012-02-25 | 11:27:35  | Kategori: Daily



sjuk

2012-02-25 | 09:24:07  | Kategori: Daily
Godmorgon.. Fast jag har vart vaken typ 45 minuter.. Men jag är as sjuk. Jag hostar hela tiden och har ont i halsen. Jag tänkte videoblogga men det vart inte jätte bra, det låter som jag är i målbrottet typ och man hör nästan inte vad jag säger.. måste vara lite mera försiktig med rösten idag.. haha :)
Nu ska jag skala en appelsin och titta på Elsas värld och knarka massa mediciner så att jag blir frisk.. typ hostmedicin brukar funka :) haha.. Nice.. :)
Jag nyss, tagen för typ en minut sen..!
Hörs senare, puss<3

Nice nice ;)

2012-02-24 | 23:50:22  | Kategori: Daily
Tjaba!
JAG HAR LOV NU! asså fyfaaan va skönt..! Jag tycker verkligen bara att skolan är så sjuuuukt jobbig just nu, fast jag är en riktig kämpe för jag går till skolan i allefall även fast det varje morgon känns as segt, så fan vad jag är värd det härä ;)<3 Så nu kan jag klappa mej själv på axeln, jag har klarat mej ända sen i julas, och gissa? jag har inte vart sjuk en ända dag från skolan sen jullovet, haha nice va? :D Nu kan jag vara riktigt stolt!
Jaja, idag har det vart nice, för vi slutade typ halv 2 och då åkte jag och Ellen hem till henne först för att leta efter hennes nycklar så att hon kunnde låsa dörren, sen drog vi ner till centrum och jag köpte en mascara och Ellen köpte energidricka och klubba till oss :) Sen så åkte vi hit, (hem till mej) och typ chillade, lyssnade på musik käkade maaaassa popcorn och ostbågar eller vafan det var för något, och drack en massa juice.. :) Så nu e min mage älske-värd! :D
Min mjukisdress som jag nästan aldrig har använt..Köpte den för typ 2 år sen.. haha..  Gillar inte den så mycket den e typ komstil mall, men ja den är i alla fall från MILLERS.
Och mina älsklings-tofflor (som har gått sönder) är från crispin! :)
Och jag läste en grej på nån sida, att man kan ha i balsam/inpackning i typ 30 minuter och så får man tydligen skit lent hår, och jag testade det idag. själv. bara för att jag e forever alone. Men iaf, grejen var typ att det var fett bra :D nu e mitt hår nice, fast det släpper väl när jag har vaknat imårån, rullar runt i sängen en hela natt liksom.. missförstå gärna.. :)
Shit vad långt inlägg, men en sista grej, Newbody trosorna nivet, dom är så jääävla sköna. okej asså antagligen typ världens fulaste trosor, men på natten om man bara ska sova så är det fett skönt ;) ni kan ju prova.. :)
lägg verkligen det här inlägget i eran care-box nu.. Jag bloggar mera imårån och så ska ni få en video nära jag och Ellen dansar och sjunger från idag :) så håll utkik ;) Nu ska jag facebooka och läsa lite bloggar, sen ska jag sova.. Puss<3

dag 3

2012-02-24 | 20:29:22  | Kategori: Daily
Dag 3 - Bra filmer
Min favorit film är nog in time, Mean girls 1 och 2 är också jätte bra, och jag ÄLSKAR Wallander och Irene Huss och såna grejer :)


Nu ska jag och Ellen bada :) haha... mysigt :P
Kramis<3

HAHA!!

2012-02-24 | 19:14:24  | Kategori: Daily
gå in på http://vadtystdetblev.se och skriv in er, så gör dom en långfilm av dethär ;) sprid gärna vidare också.. HAHA... :)

Ont i halsen :(

2012-02-23 | 22:23:23  | Kategori: Daily
Tjaba, jag kom precis hem från Ellen, Vi gjorde typ inget speciellt, chillade, fotade, satt vid datan å sånt :) Men nu så har jag duschat och gort mej en kopp te och äpple :) blev lite sugen på det för det var så sjukt gott när jag åt äpple idag :D haha..
yammieyammie..
hej en trött liten flicka här.. Nu ska jag bara käka/dricka upp det härä sen ska jag sova.. Mår inte så jätte bra plus det är fett jobbigt för jag går jämt runt och e trött.. inte kul, Så inatt ska jag sova lääänge! :)<3 Puss och godnatt, vi hörs imårån... JUSTE, dagens!
Idag blir det dagens låt:

Hos Ellen

2012-02-23 | 20:05:26  | Kategori: Daily
Tjaba snyggingar!
Jag e fortfarande hos Ellen, vi ska käka snart, vegitarisk kyckling och currysås, yammiiie, min favorit mat!! Jag<3Ellens morsa.. haha :) Det är nån mer människa här också.. if u care? fast jag har ingen aning om vem det är.. haha.. Men nu så ska ni få en gammal bild på mej..:)
Jaa, GAMMAL.. :) hihi typ i fyran :P
Gammal fin bild på Ellen också.. vi har alla varit SMÅ! :)
Jaja, nu ska jag vara social, börjar bli lite tyst nu, så vi hörs när jag kommer hem PUSS!<3

Gästabloggaren här :)

2012-02-23 | 14:46:05  | Kategori: Daily
hejsan, Alla som läser evelinas fina blogg :-)
Vi har fick gå hem rätt så tidigt för att det var strandfestival i våran skola, tråkigt. men najs annars skulle jag inte va hemma nu.
Men nu ska jag gå ut och va social med eran favo bloggare!
Jag och evelina från våran förra skola i typ femman, :-)<3

Dag 2!

2012-02-23 | 07:47:56  | Kategori: Daily
Dag 2 - Vill du ta tatuering när du blir stor? I så fall var?

Ja, det tror jag, när jag får barn så vill jag tatuera in deras namn vid handleden.. och sen så är det fett snyggt att ha nånting nere på ryggen, okej lite slampigt kanske.. men det är snyggt :)


Osminkad=naturligt fin :) hehe..
Nu måste jag dra till skolan så vi hörs sen senare när jag kommer hem.. kramis!

Svar på kommentar ;)

2012-02-22 | 22:06:18  | Kategori: Daily
Ellen om Dagen:
kan du lägga upp flera bilder från duvet grejen i tisdags?

Jaa, asså d kan jag väll men jag vet inte vilka du vill ha.. ska jag ta dom som du ville ha i din header? :)

Hemma!

2012-02-22 | 19:57:05  | Kategori: Daily
Tja!
Jag kom hem för typ en halvtimma sen, har käkat middag och ska duscha nu snart, tänkte bara blogga lite först:)
Träningen gick rätt bra idag, eller det var bara en timme så vi han ju inte jätte mycket men ah, det var kul :) Men en helt annan sak, asså ni kommenterade jätte bra dom första dagarna när jag började blogga, men nu har det blivit mycket sämre med det :( Kommentera så mycket som möjligt för asså ni vet ju också hur kul det känns att logga in och se att man har nya kommentarer (ni som har blogg), ellerhur? :D så kommentera mera!!
Jag nyss...
Men ja, så bli bättre på att kommentera så blir jag aaas glad :) okay?:)
Vi hörs senare ikväll för nu ska jag duscha, hade naiiice:)<3

Dagens outfit + Dag1!

2012-02-22 | 07:30:51  | Kategori: Daily
Godmorgon! Jag skrev ju förrut att jag skulle börja med dagens.. Tex, låt, känsla, Outfit mm. Fast jag har liksom glömt bort det :) Hehe..  Men så nu ska jag faktiskt försöka komma ihåg att göra det, varje dag! :)
Men här kommer i alla fall dagens outfit :)
Okej, asså förlåt för den aaaas dåliga kvaliteten.. men den är tagen med webkamera :)
Tröja: H&M
Jeans: JC
Strumpor(syns inte): H&M
Dag 1: Bild på dig
Woowww, ja ni kan ju inte klaga för att ni tror att jag har suttit och redigerat bilden i alle fall;)
Dag 1: check!
Nu drar jag till skolan och direkt efter skolan så är det träning, så vi hörs senare ikväll! Puss<3

14 dagars frågor

2012-02-21 | 23:34:00  | Kategori: Daily
Dag 1 - Bild på dig
Dag 2 - Vill du ta tatuering när du blir stor? I så fall var
Dag 3 - Bra filmer
Dag 4 - Något jag inte skulle klara mig utan
Dag 5 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 6 - Min familj
Dag 7 - Bild på dina favorit skor
Dag 8 - Smiket jag använder, och steg för steg när jag sminkar mig (i bilder)
Dag 9 - Något jag är beroende av
Dag 10 - Vad ska du göra i sommar
Dag 11 - Favorit program
Dag 12 - Bild på mitt rum
Dag 13 - Något du är riktigt rädd för
Dag 14 - Mitt favoritplagg

Första dagen är imorgon, godnatt:)

Dagen

2012-02-21 | 21:56:35  | Kategori: Daily
Tja!
Jag har nyss duschat och tagit på mej pyamas och nu sitter jag och kollar på House och käkar semla, naaiis:) D e ju trotts allt tjockis-tisdag ;)
Idag så var det feett nice dag i skolan också, vi bakade och åt semlor, fyllde i saker på skolportalen, hade musik och rast typ, sen slutade vi typ ett..
Sen efter skolan så åkte jag och Ellen hem till mej, vi har inte vart med varandra på jätte länge, bara träningar och skolan och sånt, så d var nice. Vi firade också tjockis-tisdag med popcorn, glass & jordgubbar och saft :) Sen lekte vi lite modeller, med våra perfekta kroppar ;) haha.. Vi fottade lite och ja... ska lägga upp lite bilder på det nu istället för att skriva så mycket.. :) (Jag videobloggade förresten idag också om ni såg.. haha borde jag göra det mera?)
Finis<3
Wohhoo,, älskar mina muckler..<3
'
Jaa... fina vi :)
OCH Ella, tack sååhääärä mycket :) designen är jätte fin nu, jag är nöjd!! :)<3
Puss, vi hörs imårån, hade bäst sötisar :)

Ella här

2012-02-21 | 19:47:07  | Kategori: Daily


Klicka på bilden för att komma till min blogg

Det är jag som har gjort evelinas design som nu är klar, hoppas du gillar den. Fast Eve gjorde headern. Men det går inte att fixa så att du kan ladda upp större bilder för blogg designen blir konsting då. Om du också vill ha en gratis design så är det bara att kommentera på min blogg http://josefinoella.blogg.se eller skicka ett mejl tilll [email protected] men om du vill ha en mer avanserad så kostar det runt 30 kronor ungefär.
Hoppas det var okej att jag skrev ett inlägg;)


Besöksreckord :))))

2012-02-21 | 19:06:39  | Kategori: Daily
Hihi, ni kan inte gissa hur många va? ;)D e många för mej! okej, kring tio stycken men asså vaffan, jag har inte haft bloggen så länge, typ en vecka.. haha men det går ju bättre hela tiden :)
Jaja, jag ska kanske göra en annan header, INTE den som är där nedanför, några inlägg längre ner.. Jag skriver nog mera om det senare.. Men ah.. nu ska jag vara social med Ellen :) Pussåkram skummbanan <3
Ellens blogg: www.elinder.blogg.se Lääääääääs!!<3:)
Asså, jag gör mej så jäävla älskad... Eller VI gör OSS älskade<3

min första videoblogg :)

2012-02-21 | 16:09:32  | Kategori: Daily


Godmorgon.. :)

2012-02-21 | 08:17:38  | Kategori: Daily
Tjena, min morgon har varit feeett stressig...  Först så försov jag mej, okej bara en kvart men ändå, sen stog Jag å valde kläder i typ 45 minuter, och då kade d gått en timma liksom, sen ska man sminka sej, käka frukost, gå på toa, borsta tänderna osv... haha.. Jaja nu så luktar det macka i hela huset, ska käka nu, eller påvägen för jag kommer inte hinna. shit. yammiyammie..
konstigt inlägg, men bloggar mer efter skolan och då får ni mer om Romme också! :) PUUsSS<3

Ellaaa :)

2012-02-20 | 21:47:27  | Kategori: Daily
Tjaba:) Ella, jag har gjort en header nu, om du orkar klistra in den så får du gärna göra d ;) den var ganska "enkel, men ah..
Jag vet inte hur stor den ska vara, men du får säga till om den måste vara mindre eller större :)
Bakgrund på bloggen: vit
rubrikernas textfärg: svart
textstilen och färgen annars, den är bra som den är :)
Och du får gärna göra om du kan och orkar så att själva rutan som texten publiceras i är lite bredare.. så att man tillexempel kan ha störra bilder utan att det hamnar utanför :) fast om du inte förstår vad jag menar så srunta i det ;) säg till om det är något mer du behöver veta eller om jag ska lägga upp bilderna i någon annan storlek :) Du har mitt användarnamn och lösenord, så om du orkar, fett snäällt:)<3
Puss<3

Bussen

2012-02-20 | 18:16:51  | Kategori: Daily
Omg... Haha ja, e påväg hem från romme nu, d va ju fett nice att åka men ah... Asså skit samma bloggar när jag kommer hem istället. Kram :)

Natti natti

2012-02-19 | 23:12:02  | Kategori: Daily
Ska upp halv 6 imårån för att jag ska åka t Romme me klassen ;) Så måste sooooovaa! :Pblir kortis inlägg nurå, men ah.. jag missar nog antagligen träningen imårån eftersom vi kommer he kring åtta:( d suger... -.-
Aja nu måste jag sova.. puss<3

Ellen om bloggextra.se

2012-02-19 | 21:23:04  | Kategori: Daily
Haha, jag vet jag såg d när bilden blev så stor.. Men Den lilla bilden, duvet synen blir sämre på äldre dar ;) Ring mej när du ser d härä elskling.. :)

bloggextra.se

2012-02-19 | 19:20:36  | Kategori: Daily

Bloggextra.se

Till Ella :)<3

2012-02-19 | 13:14:42  | Kategori: Daily
Ella (www.josefinoella.blogg.se) Ska fixa en design till mej så här kommer ett par bilder ;)
Den vill jag ha som "profilbild" eller vad det heter, Sen kan det stå som text typ, min ålder och vad jag heter osv, behöver inte stå så mkt..
Den vill jag ha som bild i headern :) Sen så vill jag inte att det ska stå liksom adressen till min blogg, utan bara Evelina Lindqvist.
Taaacck Ella :) D blir nog skitsnyggt, och jag vill ha rosa bakgrund :) puss<3

Blogglovin

2012-02-19 | 12:00:51  | Kategori: Daily
Följ min blogg med Bloglovin

cheer skor..?

2012-02-19 | 09:44:59  | Kategori: Daily
Tjena :) jag vaknade kring halv nio och har suttit och kollat på TV och suttit vid datan sen dess, chillat typ. Men jag försökte liksom kolla runt lite på olika sidor efter cheerskor. Men det verkar ju som om att det bara finns att köpa från USA eller Amerika.. Eller finns det så man kan köpa på nåt sätt från Sverige också? Nån som vet? SKulle vara väldigt stor hjälp faktiskt om nån kunde hjälpa mej :) haha<3
Och vilka ska man ha?
Nu så ska jag messa Ellen och kolla en sak.. sen senare vet jag inte vad som händer.. Nåt kulkanske, eller tråkigt.. jaja puss

Silver..

2012-02-18 | 21:59:36  | Kategori: Daily
Kom hem typ nyss, vi kom på en andra plats, men ah det är ju också bra, såklart hade jag velat få guld, men nu är vi i alla fall vidare till RM och oj vad vi ska kötta nu på träningarna, för å få vårat guld då ;)
Men just nu så är jag sjukt trött, jag sov typ 3/4 timmar inatt så jag går nog och lägger mej strax.. Men asså en helt annan sak varför slutar ni läsa? Ni blir bara färra och färre för varje dag, komigen liksom, vad vill ni att jag ska blogga om? E mitt liv inte tillräckligt intressant? ;)
Lite från idag:
Video när vi tävlade
Cyclones=SILVER<3
Köpte om här idag också..
Nu så ska jag försöka tvätta mitt hår och ta ut tofsarna, kul kväll :) Jaja.. haha jag har i alle fall haft de nice idag ;) puss<3

1a? 2a? 3a? Neejdå.. etta ;)

2012-02-18 | 20:30:00  | Kategori: Daily
Nu så vet vi nog vilka som har vunnit förhoppningsvis så har vi hört ett "och på första plats... HANINGE CHEER ELITE CYCLONES!" Åhmajgard... taggatagga.. :)  vi hörs mera senare idag eller imårån ;) Yippiiee :) Puss<3

Niiice :)

2012-02-18 | 13:15:00  | Kategori: Daily
Vi framförde programmet för typ en halvtimma sen :) Förhoppningsvis så är vi väl nöjda.. ;) Jag är inte så bra på att göra tidsinställda inlägg, inte jätte "van" eller vad man säger ;) haha.. Men ja, jag är nog sjukt nervös nu... Hoppas på att vi vinner å såå.. :)
Jaja kramis

Bussen

2012-02-18 | 06:00:00  | Kategori: Daily
Tjaba, just nu så sitter jag på bussen som precis lämnade Torvalla mot Västerås :) Är antagligen helt sjukt trött, fast ändå överspeedad för att jag e så taggad nu :) haha.. Men ja jag har väl typ inget mera att säga just nu, kommer flera inlägg senare idag, puss<3

Fixar

2012-02-17 | 23:38:41  | Kategori: Daily
Tjenaare ;)
Jag och Ellen sitter hos mej nu och fixar håret inför DM som e imårån samtidigt som vi käkar chips och vindruvor, Nice ;) Vi ska upp typ halv 5 imårån för att åka till bussen så vi får inte sova jätte mycket, fast vi kommer orka tävla, vi ska! Våra sista krafter, fett värt d ;) men vi ska skynda oss att fixa håret nurå å sen så ska vi sova ;) Hon sover ju har då som ni kanske fattar ;)<3
Ja, jag bjuder på den fina lilla ;)<3
Och juste, jag har itne bloggat så mycket idag, men jag har inte hunnit och så.. efter skolan så var jag med Tobias, Erik och Ellen lite, eller ah, till typ för ett par timmar sedan, sen dess har jag och Ellen fixat oss och så, men jag ska fixa några tidsinställda inlägg tills imårån så ni ska få läsa :)
Men önska mej lycka till imårån så hööörs vi!! Puss å kram skumbanan<3

Dagens..

2012-02-17 | 07:50:09  | Kategori: Daily
Godmorgon! Ja ska dra till skolan snart fast måste ju bara blogga först ;)
Jag tänkte börja med dagens. tillexempel dagens outfit, dagens fråga, dagens låt, dagens känsla osv.. :) kul va? Och nu så blir det dagens outfit ;)
Tröja - H&M, jätte gammal
tights - också från H&M, fast dom köpte jag för typ en månad sen ;)
Haha, också från H&M.. Kul sammanträffande :P
Nyss.
Nu måste jag käka frulle, vill ju inte dra till skolan på fastande mage ;) haha. Men idag så ska jag nog hem efter skolan, ska fixa lite grejer, mest imför DM imårån. Taggataggatagga :) Åhmajgard.. längtaar :) Jaja pussisar<3

Godnatt<3

2012-02-16 | 22:56:39  | Kategori: Daily
Man man inte annat än att älska mina fina lakan:)

Göra eller inte göra?

2012-02-16 | 19:14:25  | Kategori: Daily
Hejsan..! Rubriken betyder egentligen inget, bara brist på rubrik typ bara.. ;) Jaja, jag kom hem nyss typ har vart med Ellen i centrum efter skolan<3 Hon skulle köpa present till sin syrra som fyller år på lördag, vi gick runt i typ 2/3 timmar, men ah tillslut så blev d ngt fint;).. Fast dagens höjdpunkt var nog donken :) Nejnej, Jag e inte tjockis? haha..
Ja men i alla fall, Min brorsa fyller år idag, så nu har han fått välja middag så jag måste gå å käka, undra vad de blir för gott ;) yummiiie :) Haha.. Jag ska fixa en ny design så snabbt jag kan, minns dock inte riktigt hur man gör, det var väääldigt längesen jag hade en blogg på blogg.se, så jag måste ta och lära mej igen ;)<3
Hörs senare sööötisar :)
<3

godmorgon

2012-02-16 | 07:32:35  | Kategori: Daily
Tjaba tjena :)
Jag tog lite extra sovmorgon idag, tänkte sminka mej å så efter idrotten istället (om jag orkar) så jag fick sova typ 40 min extra ;) Niice ;) MEn så jag har lite brottom nu, ska i alla fall klä på mej hemma.. :)<3
'
Jag för typ en minut sen. tagen med min fantastiska web-kamera ;) Jaja, hörs senare efter skolan. Jag och Ellen skulle kanske dra å köpa lite grejer. Typ t Farsta eller så, men a, uppdaterar bättre senare ;) puss

Tränat, genrep, duschat, nu..

2012-02-15 | 22:10:20  | Kategori: Daily
TAGGA INFÖR DM :)
Kan ni hitta mej? :D
haha ;)
Och på lördag så är d DM!! :) fett taggad efter träningen idag, Nu jävlar ska vi vinna GULD! traalaaalalla.. :)
Jaja, jag sitter å kollar på body of proof och facebookar å läser bloggar å ah, chillar typ.. ;) Men nu så ska jag göra en liten secret thing, det kommer ju antagligen inte bli nåt me de, men om.. om. då så blirre nice ;) MEn ah ni får ju veta senare.. håll utkik ;)<3
hade bäst ingen protest :)

Träning

2012-02-15 | 16:04:05  | Kategori: Daily
Sitter på bussen nu påväg t träningen... Jag tränar cheerleading if u care ? Jaja... Jag vet inte ens om de här inlägget kommer publiceras för jag bloggar från min mobil som e en gammal nokia, min mobil jag hade innan hände d en liten olycka med, hehe a ni fattar ;-) jaja hörs ikväll istället , hade bra kex choklad :)

skola

2012-02-15 | 07:46:11  | Kategori: Daily
Godmorgon snygging(ar) haha ja, d e fler en 1 person som läste min blogg igår ;) besöksrekord på 2 pers, men a, började ju här igår så :P<3
Jaja, jag ska dra till bussen om en halvtimma typ, sen ska jag till skolan *love*... Näe.. fuck school.

tröja - JC
mjukisar - inter sport?
strumpor - Not know..
Nu har jag lite brottom, men jag har träning idag efter skolan så bloggar mer ikväll... puss<3

NY BLOGG

2012-02-14 | 20:02:11  | Kategori: Daily
Tjaaba :) Jag e en tjej som heter Evelina och bor i en liten förort utanför Stockholm. Jag är 13, snart 14 år, och ja.. Jag tänkte i alla fall börja blogga på den här bloggen, jag gjorde själva bloggen för typ en månad sen, fast som ni ser så har jag ju inte bloggat alls sen dess, men tänkte börja nu ;)<3 fast jag har haft en maaaassa bloggar innan så jag e inte nybörjare iaf.. haha ;) Jaja, Hope u like it. Puss<3

Lite sisådär söt å oskyldig bild på mej för typ en månad sen, okej hade lika gärna kunnat ta en bild på mej nu, men jag e inte riktigt foto-face idag.. haha ;)